Havana Distribution is in de eerste plaats nationaal importeur van drankenmerken in België, maar daarnaast ook internationaal verdeler van eigen merken. Door de klant centraal te zetten past Havana Distribution zijn assortiment gedurig aan. Het assortiment is breed in aantal gedekte segmenten, maar binnen elk van deze segmenten sterk gefocust waarbij telkens een mooi merk met duidelijke identiteit naar voren geschoven wordt. Haar missie is om uit te blinken in de creatie, marketing en distributie van mooie drankenmerken, zowel in het ontrade- als het offtrade kanaal. Centraal hierbij staat een klantgerichte en transparante aanpak.

Het huidige Havana Distribution NV is de samensmelting van Havana Distribution (opgericht in 2009 door Hans Vanattenhoven) en Kabost (opgericht in 2006 door Bob Van Looveren). Gezien de complementariteit van beide assortimenten en een gelijklopende visie van beide bedrijven wordt besloten om de handen in elkaar te slaan in april 2014.

De commerciële dynamiek en nieuwe partnerships die hieruit voortkomen leiden al snel tot een scherpe groei en steeds stevigere positie in de nationale Belgische distributie.

Havana @ Facebook

Facebook-logo